de klantreisman

Ik vertaal klantvragen naar online marketing

Online marketing specialist

Hoi, ik ben René Bootsgezel en helemaal gek van het mooie marketingvak.

Mijn motto is dat het elke dag een beetje beter kan en moet!

Al ruim 15 jaar ben ik actief bezig met online marketing en hoe het voor bedrijven of instellingen verschil kan maken. Ik heb voor meerdere bedrijven gewerkt, variërend van verzekeraars, groothandels, stichtingen en technologie fabrikanten. Ik vind het geweldig om gestructureerd en creatief aan de slag te gaan met klantvragen en deze te vertalen naar onderscheidende online marketing.

In 2015 ben ik als zelfstandig online marketingspecialist gestart. Mijn klanten variëren van technische bedrijven, zorgbedrijven en handelsbedrijven. Ze hebben 1 ding gemeen, zij willen zich onderscheiden door het verschil voor de klant te maken.

Naast mijn bedrijf ben ik maatschappelijk actief en zet ik mijn kennis in voor stichtingen en instellingen die geen grote budgetten hebben maar het zeker waard zijn om online gevonden en gehoord te worden.

Meer informatie over mij vind je op mijn LinkedIn profiel

Regisseur

De klantreisman is een eenmanszaak maar ik werk niet alleen. Ik kan en doe heel veel zelf maar er zijn disciplines waar ik graag de kennis en expertise van anderen inzet. Denk hierbij aan het bouwen van websites, e-commerce modules en het maken van echt goede video's. Ik heb een uitgebreid netwerk van filmmakers en websitebouwers waarmee ik heel nauw samenwerk.

Ik kijk graag welke oplossing het beste bij jouw vraag past. Daarbij neem ik de regie van het online marketing proces op me, en voer het uit. Dan sta ik volledig in mijn kracht en kan ik waarde toevoegen. Weten welke diensten ik lever? Kijk rustig rond op mijn website. Voor deze klanten heb ik al mooie resultaten geboekt. Dit is wat zij over mij vertellen.


Online marketing trends

Het vakgebied online marketing ontwikkelt in een razend snel tempo. Als Registered Digital Marketeer heb ik de meest recente kennis in huis om jou goed te kunnen bedienen. Daarnaast ben ik zeker 5 uur per week bezig met het bijhouden van vakkennis. In de vorm van webinars, boeken, en cursussen. Op het gebied van SEO, usability, analytics, etc. Zodat jij altijd de laatste kennis in huis haalt.


Koffie drinken?

Ik drink graag een kop koffie met je om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. Stuur een e-mail of bel, 06-53980787. Ik ontmoet je graag een keer!


Met vriendelijke groet,

Rene Bootsgezel