de klantreisman

Video maakt jouw bedrijf persoonlijk

Video marketing

Video is HOT! Hiermee geef je jouw online bedrijf letterlijk een gezicht. Een goede video boeit bestaande klanten en trekt nieuwe klanten aan.Het is veelzijdig, aantrekkelijk en werkt aantoonbaar conversieverhogend.De grootste zoekmachine

Wist je dat YouTube een van de grootste zoekmachines van dit moment is? Het is de manier om vragen van jouw klanten te beantwoorden. En het is de manier om beter gevonden te worden op internet.

Ik werk samen met een toonaangevend bureau op dit gebied; ABC producties. Samen hebben wij al voor veel klanten al het verschil mogen maken met videomarketing.


Film met impact

Of het nu om een corporate film, een how-to, een vlog of de vastlegging van een event gaat, met online video maak je impact en word je gevonden. En alles is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan het werven van nieuw personeel via video. Zodat potentiele kandidaten direct een gevoel bij jouw organisatie krijgen. Denk ook aan het tonen van complexe projecten. Met video maak je het persoonlijk en kun je ingewikkelde zaken simpel uitleggen.

Video producties:

  • Corporatie video’s, jouw kernwaarden onderscheidend in beeld
  • Productintroductie video’s, hoe jouw nieuwe product klanten helpt
  • Wervende video’s voor producten, diensten of banen
  • How-to video’s. De perfecte handleiding als ondersteuning van je service afdeling
  • Training video’s, natuurlijk voor klanten maar ook voor jouw interne organisatie

Ook positief opvallen met video? Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek waarin wij de mogelijkheden met je bespreken!